Leon Karssen

Leon Karssen neemt momenteel het internet over met zijn herkenbare stijl. Soms zelfs getekend in MS paint met een muis, er komt geen tablet aan te pas. Zijn illustraties, die vaak gepaard gaan met humoristische, lugubere of zelfs onvriendelijke zinnetjes, zijn niet onopgemerkt gebleven in de skateboard wereld.
Momenteel werkt hij aan een collab met Rip n Dip, een skatemerk uit Florida, en ook ontwerp hij nu een serie boards voor Habitat.
Verder is hij gepubliceerd door het populaire online skate magazine Jenkem Mag. En heeft hij visuals gedaan voor de Thrasher Skateboard magazine video part van Franky Villani.
Leon timmert duidelijk hard aan de weg, en daarom zijn erg blij dat hij bereid was mee werken aan Jira Jira.

JIRAJIRA boards

Vincent Block

Vincent kwam met skateboarden in aanraking toen hij nog op de basisschool zat in Brabant. Hoewel er weinig te skaten was in dat boerenland, gebruikte hij wat hij had. Vincent zag het altijd als iets romantisch, het werken met wat je hebt.
Tekenen begon tegelijk met skateboarden, de connectie is niet weg te denken. Zijn werk is vaak digitaal, vol kleuren en aparte monsters. Zijn werk komt uit de wereld om hem heen, soms uit frustraties. Hij stelt zichzelf hoge eisen en drijft zich zo tot het uiterste.
Momenteel werkt hij voor een Amsterdams label aan de artwork, en verschillende projecten die skateboard gerelateerd zijn.